Liverpool, Leicester City'yi 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi hedefini sürdürdü
Premier Ligin 36. haftasında Liverpool deplasmanda Leicester City ile kozlarını paylaştı. Power Stadında oynanan maçı Liverpool 3-0lık net skorla kazanarak yenilmezlik serisini 9 galibiyet serisini ise 7 maça çıkardı. Bu sonuçla Liverpool Premier Ligde galibiyet serisini 7 maça çıkararak 65 puana yükseldi ve Şampiyonlar Ligi potasına girme isteğini sürdürdü. Leicester City ise 30 puanda kalarak düşme hattından bu hafta da kurtulamadı.
Premier Lig'in 36. haftasında Liverpool, deplasmanda Leicester City ile kozlarını paylaştı. Power Stadı'nda oynanan maçı Liverpool 3-0'lık net skorla kazanarak yenilmezlik serisini 9, galibiyet serisini ise 7 maça çıkardı.
JONES, DOUBLE YAPTI
Mücadelenin 33. dakikasında Curtis Jones ile gol perdesini açan Liverpool, 36'da yeniden Jones'la farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkinliğini sürdüren Kırmızılar, 71'de Trent Alexander-Arnold'un müthiş frikik golüyle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.
SALAH'TAN ASİST ŞOV
Ayrıca maçın yıldızı, yaptığı 3 asistle Mohamed Salah olurken Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü maç kadrosunda yer almadı.
Bu sonuçla Liverpool, Premier Lig'de galibiyet serisini 7 maça çıkararak 65 puana yükseldi ve Şampiyonlar Ligi potasına girme isteğini sürdürdü. Leicester City ise 30 puanda kalarak düşme hattından bu hafta da kurtulamadı