Lüleburgaz'da Cumhuriyet Bisiklet Turu Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Son Güncelleme:
Lüleburgaz Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Bisiklet Turu'nda bisiklet tutkunlarını bir araya getirdi. Türk bayrakları ve kırmızı-beyaz balonlarla süslenen bisikletler, renkli bir görüntü oluşturdu. Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş ve bisiklet dernekleri ile spor kulüplerinden bisikletçilerin katıldığı tur, 3 kilometrelik bir parkurda gerçekleşti.
Lüleburgaz Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Bisiklet Turu, renkli görüntülere sahne oldu.
Lüleburgaz Belediyesi'nce Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında 'Cumhuriyet Bisiklet Turu' düzenlendi. 22 Ekim Pazar günü saat 14: 00'te Kongre Meydanı'nda bir araya gelen bisikletliler, Türk bayrakları ve kırmızı-beyaz balonlarla süsledikleri bisikletleriyle ilgi çekti.
Bisiklet turuna, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş, bisiklet dernekleri ve spor kulüplerinden bisikletçiler katıldı.
Aralarında her yaştan bisiklet tutkununun yer aldığı grup, Kongre Meydanı'ndan başladıkları turu, yaklaşık 3 kilometrelik sürüşün ardından Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde tamamladı.
Kaynak: ANKA