Manisa'da 'Kız Kaçırma' Kavgası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Son Güncelleme:

Manisa'da 'kız kaçırma kavgası' nedeniyle yaşanan kavga, çatışmaya döndü. Olayda 1 kişi ağır yaralandı, 1 kişi ise hayatını kaybetti.

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi'nde 'kız kaçırma kavgası' nedeniyle meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Edinilen bilgiye göre, H.S. (49) ve oğlu D.S. (17), kızları M.S.'yi (18) kaçırdıkları iddia edilen ailenin Çampınar Mahallesi'ndeki evlerine geldi. Tartışma ile başlayan kavgada A.A., evinin önünde açtığı ateş sonucu baba ve oğlunu yaraladı.

BABA AĞIR YARALANDI, OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Oğul D.S. olay yerinde hayatını kaybederken, baba H.S. ise olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan H.S.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ESAS KİŞİ KAYIPLARA KARIŞTI

M.S.'yi kaçırdığı iddia edilen C.A.'nın olay yerinde bulunmadığı, babası A.A. ve olaya karıştığı iddia edilen diğer oğul Ş.A.'nın ise kayıplara karıştığı öğrenildi.

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Mahallede jandarma ekipleri geniş güvenlik tedbirleri alırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. Bölgede Cumhuriyet Savcılığı incelemelerine başlarken, D.S.'nin cenazesinin İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edileceği öğrenildi.

AİLE YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay sonrası Turgutlu Devlet Hastanesi'ne akın eden ailenin yakınları, sinir krizleri geçirdi. Hastanede polis ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: İHA