3.87 promilli cani 19 yaşındaki Hasan'ı vurdu! Aile teşhis sırasında yıkıldı

Son Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir market sahibinin oğlu, tartıştığı müşterisi 19 yaşındaki Hasan Şimşek'i tabancayla vurarak öldürdü. Katil zanlısının 3.87 promil alkollü olduğu belirlenirken oğlunu teşhis eden anne ve baba fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Aşağıpazarcı Mahallesi 1064 Sokak'ta bir markette dün gece saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. İş yeri sahibinin oğlu H.K. ile müşterisi Hasan Şimşek (19) arasında bilinmeyen sebeple tartışma çıktı.

GENCİ TABANCAYLA KATLETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine H.K., Şimşek'i tabanca ile vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde, Hasan Şimşek'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Öldürülen Hasan Şimşek

3.87 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Şüpheli H.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan kontrolde, H.K.'nin 3.87 promil alkollü olduğu tespit edildi.

ANNE VE BABASI FENALIK GEÇİRDİ

Olay yerine gelen anne-babası ile yakınları, Şimşek'in ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Anne baygınlık geçirirken, oğlunu teşhis ettiği sırada baba da fenalaştı. Hasan Şimşek'in anne ve babası, ambulansta yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: DHA