Mehmet Ali Aydınlar İsviçre'ye Gitti
Son Güncelleme:
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA yetkilileriyle görüşmek için İsviçre'nin Cenevre kentine gitti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA yetkilileriyle görüşmek için İsviçre'nin Cenevre kentine gitti.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Pazartesi günü yaptıkları yönetim kurulu toplantısında aldıkları karar gereği UEFA yetkilileri ile görüşmek üzere, THY'ye ait uçakla Cenevre'ye hareket etti.
Atatürk Havalimanı'nda bir basın mensubunun, İsviçre'ye 58. maddenin bir kerelik uygulanmaması ihtimalini UEFA'ya danışmak için gittiği yönündeki haberleri hatırlatması üzerine Aydınlar, "Doğru değil. Biz UEFA ile sürekli görüşüyoruz. Bir görüşme daha yapacağız. Özel bir şey yok. Normal bir görüşme" şeklinde cevap verdi. - İSTANBUL
Kaynak: İHA