Mersin'de PKK/KCK ve DEAŞ operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Son Güncelleme:

Mersin'de Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, terör örgütleri PKK/KCK ve DEAŞ'a finansman sağladığı değerlendirilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda, zanlıların evlerinde yapılan aramalarda suç unsuru olduğu düşünülen dekontlar, dijital materyaller ve çeşitli para birimleri ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Mersin'de terör örgütleri PKK/KCK ve DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 6 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütleri PKK/KCK ve DEAŞ'a finansman sağlayan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Dron kullanılan ve özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonlarda ekipler, bazı zanlıların evlerine kapıları koçbaşıyla kırarak girdi.

Operasyonlarda, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde, suç unsuru bulunduğu değerlendirilen çok sayıda dekont ve dijital materyal ile 650 dolar, 140 bin Batı Afrika frangı ve 1695 lira ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA