Mevlüt Erdinç'den Transfer Sinyali
Milli takımımızın, Kuzey İrlanda’yı 1-0 yendiği karşılaşmada mücadelenin tek golünü atan Mevlüt Erdinç, Drogba ile oynamak istediğini açıkladı.
Milli Takım'ımızın önceki gün Kuzey İrlanda ile yaptığı hazırlık maçındaki tek golü atan Mevlüt Erdinç, Süper Lig'in dört büyük kulübünden birinde oynamaya hazır olduğunu söyledi. Fransa'nın St. Etienne takımında forma giyen gurbetçi oyuncu, "Drogba ile kim oynamak istemez. Drogba'nın Galatasaray'a gelişi Türk futbolu için de yararlı oldu. Genç oyuncular ondan mutlaka faydalanmalı." dedi.
Kuzey İrlanda ile önceki gün oynanan hazırlık maçında attığı golle A Milli Takım'ı galibiyete taşıyan Mevlüt Erdinç, Adana'dan 4 büyüklere yeşil ışık yaktı. Futbola Fransa'da başlayan ve halen St. Etienne'de top koşturan gurbetçi oyuncu, daha önce soğuk baktığı Süper Lig'de ter dökmeye hazır olduğunu söyledi. Zaman'a özel açıklamalar yapan gurbetçi oyuncu, Türkiye'den kendisine teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini belirtti. 26 yaşındaki yıldız, "Süper Lig artık Avrupa'daki ligleri aratmayacak kadar kaliteli. Eskiden sadece 4 büyük takım söz sahibiydi. Şimdi her takım neredeyse eşit düzeyde. Herkes herkesi yenebiliyor. Rekabet arttı. Fransa veya Avrupa'nın diğer liglerinden hiçbir farkı kalmadı." dedi.
Açıklamaların tamamını okumak için tıklayın...