MHP Sakarya Milletvekili Kutluata Açıklaması

Son Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, işçi, çiftçi ve memurun istek ve beklentilerini her zaman dikkate aldıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, işçi, çiftçi ve memurun istek ve beklentilerini her zaman dikkate aldıklarını söyledi.


Türk Kamu-Sen Sakarya İl Temsilciliği'ni ziyaret eden Kutluata, toplumun tüm kesimlerinde sıkıntı yaşandığını ve kimsenin yaşantısından memnun olmadığını savundu.


Kutluata, Sakarya'da çiftçinin mutsuz, işçinin huzursuz ve gençlerin yarınından umutsuz olduğunu iddia ederek, "İşçi, çiftçi ve memurun istek ve beklentilerini her zaman dikkate alıyoruz. Yaşanan sıkıntıları meclis çatısı altında dile getiriyoruz. Yapılması gerekenleri ve iktidarın hatalarını söylüyoruz. Komisyonlarda ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını yürütüyor. Taleplerinizi, sıkıntılarını ve dertlerinizi her zaman bize iletin" diye konuştu.


Türk Kamu-Sen İl Temsilcisi Rahim Varol ise kamu çalışanlarının mağduriyetlerinin giderilmesi, memurların huzurlu yaşaması gerektiğini ifade etti.


Muhabir: Çağrı Turgut


Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA

Kaynak: AA