Milletvekili Kinay, Yoncalı'da Dübekcikler Havuzu'nu İnceledi
Son Güncelleme:
AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, YoncalI Dübecikler Havuzu'nu ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, YoncalI Dübecikler Havuzu'nu ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi.
Kinay, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Yoncalı Dübecikler işletmesi baştan sona yenilenerek görkemli bir görünüme kavuşmuş durumda. Müstecir Mehmet Uyar'ı tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum.
Kendileri şartnamede öne sürülen yatırım tutarının 5 katı daha fazla yatırım yaparak Kütahya'lıların beğeneceği bir şifa ve sefa ortami hazırlamışlar.
Yoncalı termal turizm merkezimiz ve Kütahya'nın yüz akı olacak. Dübecikler Yoncalı'nın markası. Bu yüzden yenilenmesi çok önemliydi. Darısı Acun hamamına. Orası da yenilenirse Yoncalimiz daha fazla ilgi görür" dedi.
(EFE)
30.07.2012 13: 25: 32
TSI
NNNN - KÜTAHYA
Kaynak: İHA