Konuk Olduğu Programda Orhan Miroğlu'nu Çıldırttılar

Son Güncelleme:

Gazeteci Orhan Miroğlu, konuk olduğu programda "Solcular hiç sokağa çıkmıyor" dedi. Bu sözlerine stüdyodakilerin gülmesine sinirlenen Miroğlu bir hayli sinirlendi.

CNN Türk'te yayınlanan N'oluyor adlı programa konuk olan gazeteci Orhan Miroğlu, İç Güvenlik Paketi'yle ilgili tartışma sırasında "Solcular hiç sokağa çıkıp eylem yapmıyor" dedi.

Bu sözlerin üzerine stüdyo konuğu Avukat Can Atalay güldü. Atalay'ın bu hareketine sinirlenen Miroğlu "Ben sizi dinledim. Siz de beni dinleyin. Beni dinlerken böyle gülümsemeyin. Çok ayıp ediyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

"NEREDEN BİLİYORSUNUZ ŞİRİN HANIM?"

Program moderatörü Şirin Payzın, İç Güvenlik Paketiyle ilgili çeşitli eleştirilerde bulunurken, hükümetin Şah Fırat operasyonunu PYD ile gerçekleştirdiğini öne sürdü. Payzın'ın bu sözlerine kızan Miroğlu "PYD ile işbirliğini nereden biliyorsunuz Şirin hanım. Hükümet öyle bir işbirliğini reddediyor. Siz soruyu sorarken bir işbirliğini deklare ediyorsunuz. Bu doğru değil" şeklinde konuştu.

"GAZETECİLİK BÖYLE YAPILMAZ"

Canlı yayında oldukça sinirlenen Miroğlu, Şirin Payzın'a da "Bir daha da bizi algı operasyonları üzerinden yapılan programlara davet etmezseniz sevinirim. Kırmadım sizi ama sabahtan beri konuşulan bir şey yok. Gazetecilikte böyle yapılmaz. Vicdanla konuşmakta böyle olmaz. Ne madde okuyorsunuz bana." sözleriyle çıkıştı.

Kaynak: Haberler.Com