Oyuncu Gökçe Yanardağ'ın 25 Yıldır Beslediği Kedisi Öldü

Son Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gökçe Yanardağ, 25 yıllık kedisinin öldüğünü sosyal medya hesabından "Bir yanım eksik artık. Tarifsiz bir acı içerisindeyim" diyerek takipçilerine duyurdu.

En son "Elimi Bırakma" adlı yapımda ekranlarda gördüğümüz oyuncu Gökçe Yanardağ, 1995'ten beri baktığı kedisinin acısını Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Kedisinin ölümü sonrası çok üzülen Yanardağ, 25 yıllık dostunu kaybettiğini söyledi.

"ŞAYET BİR HATAM OLDUYSA AFFET BENİ"

Oyuncu, sosyal medya hesabında sevenleri ile paylaştığı üzücü haberi, "Bir yanım hep eksik artık... Tarifsiz bir acı içerisindeyim. 25 yıllık evladım, dostum, her şeyim bugün melek oldu... Çeyrek asır dile kolay. Teşekkür ederim yaşattığın tüm güzellikler için, şayet bir hatam olduysa afet beni. Yaradana şükür... İyi ki vardın, iyi ki benim kedim oldun. Seni hep seveceğim. Gözyüzü gözlü kuzum benim!" notu ile açıkladı.

GÖKÇE YANARDAĞ KİMDİR?

Kariyerinin ilk adımlarını mankenlikle atan Gökçe Yanardağ, bir süre mankenlik yaptı. 1996'da Türkiye Güzellik Yarışması'na katıldı ve dördüncü oldu. Ardından Japonya'da düzenlenen Miss International isimli yarışmaya katıldı fakat başarılı olamadı. Ardından dizi ve filmlerde yer aldı. Kamera karşısına ilk kez Deli Divane isimli dizi ile geçti.