Oz Ülkesinde

Son Güncelleme:

Dorothy'nin maceralarını konu alan Oz Ülkesi, 5 Mart'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde çocuklara neşeli anlar yaşatacak.

Dorothy'nin maceralarını konu alan Oz Ülkesi, 5 Mart'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde çocuklara neşeli anlar yaşatacak.


Kültür Bakanlığı'nın Maddi Katkılarıyla...


Dorothy evinin bahçesinde vakit geçirirken, renkli bir ülkenin hayalini kurmaktadır. Tam bu sırada çıkan fırtınanın ardından kendini renkli, büyülü bir ülkede bulur. Burayı çok beğenmesine rağmen evine dönmek isteyen Dorothy ilk olarak karşısına çıkan iyi yürekli cadıdan bunu rica eder. Cadı ona Oz'u bulmasını ve onun isteğini yerine getireceğini söyler. Oz'un sarayına sarı renkli yolu izleyerek gidebileceğini dile getirir ve ona sihirli ayakkabıları giydirir. Fakat bu kötü yürekli batı cadısının hiç hoşuna gitmez. Dorothy sarı renkli yolda ilerlerken sırasıyla korkuluk, teneke adam ve aslan ile karşılaşır.


Uyarlayan: Murat Altınok


Yöneten: Murat Altınok


Kostüm: Maskara by Altınok


Dekor: Maskara by Altınok


Müzik Düzenleme: Murat Altınok


Koreografi: Mutlu Cankup


Psikolog: Ebru Yılmaz


Sahne Amiri: Fatih Ermiş


Oyuncu Kadrosu: Murat Altınok, Zehra Bilgin, Ozan Erdönmez, Anıl Tunç Karaersal, Engin Çelik, Nurgül Açık, Mehmet Solmaz, Ceyda Yücesan


Dans Kadrosu: Mutlu Cankup, Işıl Konya, Hazal Meral, Gülce Özbatur, Nilüfer Akcanbaş, Hazal Çoruk, Ülke Güneşülke, Nehir Eroğlu, Hatice Ertürk, Ege Timoçin


Müzikal Çocuk Oyunu/ 2 Perde

Kaynak: Etkinlik.io