Taksim'de Yürüyen Merdivenlerde Tehlikeli Şov

Son Güncelleme:

Zincirlikuyu-Gayrettepe metrobüs istasyonu çıkışında geçtiğimiz günlerde küçük bir çocuğun ayağının yürüyen merdivene sıkışmasının ardından Taksim’de tinerci çocukların yürüyen merdivenlerde yaptığı şov yürekleri ağza getirdi.

Zincirlikuyu- Gayrettepe metrobüs istasyonu çıkışında geçtiğimiz günlerde küçük bir çocuğun ayağının yürüyen merdivene sıkışmasının ardından Taksim'de tinerci çocukların yürüyen merdivenlerde yaptığı şov yürekleri ağza getirdi. Çocukların merdivenin üstünden kaydığı o anlar kameralara yansıdı.


Zincirlikuyu metrobüs durağı Gayrettepe çıkışlarında geçtiğimiz günlerde küçük bir çocuğun ayağı yürüyen merdivenlere sıkışmıştı. O olayın ardından, Taksim'de geçtiğimiz günlerde kayda alınan görüntü yürekleri ağza getirdi. Tinerci oldukları öğrenilen küçük yaştaki çocuklar, yürüyen merdivenlerin arasından tehlikeli bir şekilde kaydı. Çocukların yaptığı tehlikeli şov kamerada yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA