Özhaseki Bahçeşehir'de Konferans Verdi

Son Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, aldığı davet üzerine İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nin Yerel Yönetimler Akademisi'ne katılarak bir konferans verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, aldığı davet üzerine İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nin Yerel Yönetimler Akademisi'ne katılarak bir konferans verdi.


Yerel yönetimlerin şehri geliştirecek stratejiler üretmesi gerektiğine değinen Özhaseki, "Tarih boyunca değişimin sürekli devam ettiği bir dünyada, şehirlerin bu değişime ayak uydurabilmeleri için öncelikle kendilerini doğru tanımlamaları, doğru tespitlerde bulunmaları gerekiyor. Yerel yönetimler bu tespitler doğrultusunda şehri geliştirecek stratejiler üretmek hususunda hayati bir öneme sahiptir. Yasal görevlerle yetinmeyip buna ilave olarak önemli açılımlar ortaya koyabilen yerel yönetimler şehirleri geleceğe taşıyacak fırsatlar üretirler." dedi. Özhaseki, Kayseri'de yapılan yatırımların, Türkiye'ye örnek olabilecek nitelikte olduğunu kaydetti.


KADİR TOPBAŞ İLE BULUŞTU


Özhaseki'nin gezi ve incelemeleri esnasında ilginç bir sürpriz yaşandı. Başkan Özhaseki, yeni yatırımları yerinde denetleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile karşılaştı. Bu tatlı tesadüften duydukları memnuniyet gözlerinden okunan Başkanlar hasbihal ederken kendilerini fark eden vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmediler. Başkan Özhaseki kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen engelli bir vatandaşın bu ricasını kırmadı.


(SK)


06.10.2012 17: 23: 30


TSI


NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA