Pfdk'dan Beşiktaş'a Tribün Kapama Cezası

Son Güncelleme:

PFDK, Bursaspor maçındaki kötü tezahüratlardan dolayı Beşiktaş'a bir maç tribün kapama cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a Bursaspor maçındaki centilmenliğe aykırı tezahüratın dördüncü kez tekrarlanmasından dolayı 200 bin lira para cezası ve bir maç tribün kapama cezası verdi.


Siyah beyazlı taraftarlar 22. haftada oynanacak olan Balıkesirspor maçında kale arkası ve kapalı tribündeki yerlerini alamayacak.


DİĞER CEZALAR


PFDK, Karabükspor'a da Kasımpaşa maçındaki tribün olayları nedeniyle bir maç tribün kapatma cezası verdi. Ayrıca PFDK, Gençlerbirliği futbolcusu Ahmet Çalık'a iki resmi maçtan men cezası verdi.


addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '19bnphjyhk8741t0pkw795lyfw', '9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr-9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 'eplayer16', {age:1417475728000});

Kaynak: Goal.Com