Putin: Diğer Ülkeler Karşısında Bariz Rekabet Üstünlüğüne Sahibiz

Son Güncelleme:

Rusya Devler Başkanı Putin, "Rusya değişiyor, Avrupa değişiyor, tüm dünya değişiyor. Birçok sorunumuz var ancak diğer ülkeler karşısında bariz rekabet üstünlüğüne sahibiz" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rossiya-1 televizyonunda yayınlanan 'Vesti v Subbotu' programına demeç verdi. Putin, "Rusya değişiyor, Avrupa değişiyor, tüm dünya değişiyor. Birçok sorunumuz var ancak diğer ülkeler karşısında bariz rekabet üstünlüğüne sahibiz" dedi.

"RUSYA DİĞER ÜLKELER ÜZERİNDE BARİZ REKABET ÜSTÜNLÜĞÜNE SAHİP"

Rusya Devlet Başkanı Putin, yaşanan bazı sorunlara rağmen Rusya'nın diğer ülkeler üzerinde bariz rekabet üstünlüğüne sahip olduğunu vurguladı.

Rossiya-1 televizyonunda yayınlanan 'Vesti v Subbotu' programına demeç veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tomsk'ta öğrenim gören Litvanyalı bir öğrencinin perşembe gün gerçekleştirilen 'Direkt Hat' programında kendisine soru yöneltmesine değindi.

"RUSYA DIŞARIDAN GÖÇ ALIYOR"

Rusya'nın dışarıdan göç aldığına özellikle dikkat çeken Putin, "Rusya değişiyor, Avrupa değişiyor, tüm dünya değişiyor. Birçok sorumuz var ancak diğer ülkeler karşısında bariz rekabet üstünlüğüne sahibiz" dedi.

"RUSYA'DA NÜFUS ARTIYOR"

Litvanya nüfusunun 1990'lı yıllardan bu yana üçte bir oranında azaldığını hatırlatan Putin, " Letonya'da durum daha kötü, Estonya'da biraz daha iyi. Ancak dışarıya göç devasa boyutta" dedi. Putin, Rusya'nın ise dışarıdan göç aldığının ve ülkede nüfusun arttığının altını çizdi.

Kaynak: tr.sputniknews.com