Ramazan Coşkusu Bu Sene Capacity'de Yaşanacak

Son Güncelleme:

Ramazan ayı boyunca nostaljik Ramazan Şenliklerinin vazgeçilmezleri olan Hacivat ve Karagöz Capacity'de sizleri bekliyor.

Ramazan aylarının geçmişe ait tüm güzelliklerini ve tatlarını günümüze taşıyan Capacity, bu Ramazan'da 11.00 – 23.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Capacity, gerçekleştireceği farklı etkinlikler ile tüm Bakırköy ve İstanbulluları keyifli ve huzur dolu bir Ramazan'a davet ediyor.


13 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00 – 15.30 arasında Ramazan ayına özel Hacivat Karagöz Yapım Atölyesi ile farklı bir Ramazan aktivitesine imza atacak olan Capacity, saat 16.00 – 18.00 arasında ise Hacivat Karagöz Oyunu ile çocuklara nostaljik bir Ramazan eğlencesi yaşatacak. On bir ayın sultanı Ramazana özel hazırladığı dekoru ve nostaljik Ramazan evi ile bu sene ziyaretçilerine çok farklı bir Ramazan yaşatmayı hedefleyen Capacity'de Ramazan eğlenceleri hem çok farklı hem de çok çeşitli.


Ramazan ayı boyunca her Cuma ve her Cumartesi gerçekleştirilecek olan Fasıl dinletileri ve Ney eşliğinde Sema gösterileri Capacity ziyaretçilerine unutulmaz saatler yaşatacak.


Ramazan ayının vazgeçilmez tatları olan lokumlar, şerbetler ve macunların Cuma ve Cumartesi günleri iftar saatlerinde ziyaretçilere ücretsiz ikram edileceği Capacity'de Ramazan şenlikleri ile keyifli ve huzurlu alışverişler sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler