G.Saraylılar ve Rizesporlular Saha Tartışması Yaşadı

Son Güncelleme:

G.Saraylılar, zemini iyi olan yarı sahada çalışmak isteyince Rizesporlu yöneticilerle tartışma yaşandı.

Çaykur Rizespor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği lig mücadelesi öncesinde dikkat çekici ve bir o kadar da ilginç bir olay yaşandı.

G.SARAY İYİ ZEMİNİ SEÇTİ

90 dakika öncesinde iki takım teknik heyeti arasında hararetli bir tartışma yaşandı. Isınmak için yarı saha seçimini kendi arasında anlaşarak yapacak olan iki teknik heyet uzlaşamadı. Galatasaray'da Mancini'nin yardımcıları kale önü zemini daha düzgün olan ve sarı kırmızılı taraftarında yer aldığı yarı sahayı seçti.

TARTIŞMALAR BAŞLADI

Hazırlıklarını ve tüm idman malzemelerini Ivan Carminati ile Salsano buraya kurdu. Ancak Galatasaray teknik heyetinde Mancini'nin yardımcıları bir anda Rizespor'da Uğur Tütüneker'in yardımcıları ile tartışmaya başladı.

RİZESPOR HEYETİ UYARDI

Rizespor teknik heyeti de maça Galatasaray'ın seçtiği yarı sahada hazırlanacağını belirtince tatsızlık çıktı. "Biz orada ısınacağız. Malzemelerinizi kaldırın" deyince iki teknik heyet arasında gerilim arttı.

G.SARAYLILAR ÇALIŞMALARA DEVAM ETTİ

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na giden iki teknik heyet "Biz bu konuya karışmayız. Aranızda anlaşın" yanıtı aldı. Olay daha sonra federasyon yetkililerine iletildi. Antrenörler sinirli bir şekilde soyunma odasına girerken olayı saha komiserleri çözdü. Rizespor'dan ev sahibi olduğu için anlayış göstermeleri istendi ve Galatasaray'da hazırlık yaptığı yarı sahadan bir daha malzemelerini toplama sıkıntısından kurtulmuş oldu.

 

Kaynak: EuroSport.com