Roman Mahallesinde Silahlı Çatışma: 2'si Polis 6 Yaralı (2)

Son Güncelleme:

Balıkesir'de Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Gümüşçeşme Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan ve 300 polisin müdahalesiyle kontrol altına alınan olayların ardından, yapılan aramalarda toplam 18 av tüfeği ve 4 tabanca ele geçirildi.

18 AV TÜFEĞİ, 4 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ


Balıkesir'de Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Gümüşçeşme Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan ve 300 polisin müdahalesiyle kontrol altına alınan olayların ardından, yapılan aramalarda toplam 18 av tüfeği ve 4 tabanca ele geçirildi. Çevrelerinde 'Sepetçiler' ve 'Elekçiler' olarak tanınan üç ailenin karıştığı kavgada yaralanan polis memurları Taner Bedir ve Fatih Canbaba, 4 yaşındaki Sevim Bürcü, 18 yaşındaki Onur Yerlikaya, Esengül Vermen ile 44 yaşındaki İsmail Say'ın ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.


Önlem alan polis ekipleri mahalleye giriş ve çıkışları kontrol altına alırken, üç ailenin evlerinde arama yaptığı bildirildi.


Bu arada küçük bir kızın da babasına ait av tüfeğini saklamak isterken yakalandığı belirtildi. - Feği

Kaynak: DHA