Rus ordusundan Ukraynalı göstericilere sert müdahale: 4 kişi yaralandı
Son Güncelleme:
Rusya-Ukrayna arasında 38 gün önce başlayan savaş sürerken Ukrayna'da bulunan siviller de direnişlerine devam ediyor. Ukrayna'nın Energodar şehrinde bulunan Rus askerleri, göstericilere sert müdahalede bulundu. Patlama ve silah seslerinin duyulduğu şehirde, 4 direnişçi yaralandı.
Rusya ve Ukrayna arasında sahada askerlerin sürdürdüğü savaşın yanı sıra, bölgede bulunan sivillerde olaylara dahil oluyor. Ukrayna'nın Energodar şehrinde bulunan siviller, Rus askerlerine karşı gösteri düzenledi. Gerçekleştirilen gösteriyi dağıtmak isteyen Rus askerleri, göstericilere acımasızca müdahale etti.
RUS ASKERLERDEN SERT MÜDAHALE
Ukrayna halkına karşı ses ve gaz bombaları kullandığı belirtilen Rus askerlerinin çok sayıda kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. Yerel yetkililer, patlama ve silah seslerinin duyulduğu olaylarda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandığını aktardı.
Kaynak: İHA