Rusya, Türkiye'nin Suriye'deki Ateşkesi İhlal Etme Konusunu BM ile Görüşecek
Son Güncelleme:
Moskova bugün Cenevre'de BM Suriye Özel Temsilcisi Stephan de Mistura ile "Türkiye'nin Suriye'deki ateşkes rejimini ihlal etme konusunu" görüşmeyi planlıyor.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Moskova'nın bugün Cenevre'de Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Stephan de Mistura ile " Türkiye'nin Suriye'deki ateşkes rejimini ihlal etme konusunu" görüşmeyi planladığını bildirdi.
"TÜRKİYE KÜRTLERE ATEŞ AÇIYOR"
Bogdanov Rus haber ajansı Ria Novosti'ye yaptığı açıklamalarda, "Bildiğim kadarıyla Türkiye tarafından ihlaller gerçekleşiyor. Kürtlere ateş açılıyor. Tüm bunlar görüşülüyor. Bugün Cenevre'de Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Stephan de Mistura bir araya gelecek. Bu görüşmede bu konunun görüşülmesi planlanıyor" ifadelerini kullandı.
Kaynak: DHA