Sakarya'da İnsan Kemikleri Bulundu

Son Güncelleme:

Adapazarı ilçesinin Alandüzü Mahallesi'ndeki ormanlık alanda köpeklerin havlaması üzerine vatandaşlar, kemik parçaları, tişört ve ayakkabı buldu. İncelemeler sonucunda kemiklerin, 21 Nisan'da kaybolan Atakan Niş'e ait olduğu belirlendi. Kemik parçaları, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'ne götürüldü.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde insan kemikleri bulundu.

Alandüzü Mahallesi'ndeki ormanlık alanda köpeklerin bir noktada havladığını fark eden vatandaşlar, bölgeye gittiklerinde kemik parçaları, tişört ve ayakkabı görmeleri üzerine durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine olay mahalline jandarma ekipleri sevk edildi.

İncelemelerde kemiklerin bulunduğu alandaki eşyada, 21 Nisan'da kayıp ihbarı yapılan Atakan Niş'e (32) ait kimlik çıktı.

Toplanan kemik parçaları, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: AA