Samsun'da Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları
Son Güncelleme:
Samsun'un Bafra İlçe Müftüsü Dursun Ali Şeker ve Beraberindeki Heyet, Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Bir Dizi Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi.
Samsun'un Bafra İlçe Müftüsü Dursun Ali Şeker ve beraberindeki heyet, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Müftü Dursun Ali Şeker ve beraberindeki heyet, Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Yayla'nın yanı sıra huzurevi ve cezaevini ziyaret etti. Ziyaretlerde Bafra protokolüne gül takdim eden Müftü Dursun Ali Şeker, 16-22 Nisan 2007 tarihleri arasının Kutlu Doğum Haftası olarak kutlandığı hatırlattı. Şeker, Kutlu Doğum Haftası'nda birlik ve beraberlik duygusunu ön planda tutarak insan sevgisi üzerinde durduklarını kaydetti.
(NA-SA)
17.04.2007 16:51 TSİ
Kaynak: İHA