Sanatta buluşalım

Son Güncelleme:

DÜNYA DİYE BİR YERİstanbul Modern / Beyoğlu, İstanbulGeçen Nisan COVID-19 sebebiyle hayatını kaybeden Selma Gürbüz'ün masallar, mitler, söylencelerle örülü, incelikle yapıtları İstanbul Modern çatısı altında 31 Temmuz'a kadar izleyiciyle buluşuyor.

DÜNYA DİYE BİR YER


İstanbul Modern/ Beyoğlu, İstanbul


Geçen Nisan COVID-19 sebebiyle hayatını kaybeden Selma Gürbüz'ün masallar, mitler, söylencelerle örülü, incelikle yapıtları İstanbul Modern çatısı altında 31 Temmuz'a kadar izleyiciyle buluşuyor. Tam 35 lira, öğrenci 20 lira.



MAZİYİ KORUMAK


Meşher/ Beyoğlu, İstanbul


Anadolu uygarlıklarını kesintisiz bir kronolojiyle gözler önüne seren 'Maziyi Korumak' isimli sergi, 1 Ağustos'a kadar hem çevrimiçi hem fiziki olarak Meşher'de ücretsiz görülebilir.



RESMİN USTALARI


SSM/ Sarıyer, İstanbul


Tanzimat'tan Cumhuriyet'e 'Ressam Hocaların Ressam Öğrencileri' Sakıp Sabancı Müzesi'nde izleyiciyle buluşuyor. Tam 50, öğrenci 25 lira.



ART MARKET III


Anna Laudel/ Beyoğlu, İstanbul


Anna Laudel, ulaşılabilir sanat fikriyle üçüncü edisyonunu gerçekleştirdiği 'Art Market III' sergisine 2 Temmuz tarihine kadar ev sahipliği yapacak. Sergiye katılım ücretsiz.



KAĞITTAN KAPLAN


Gru Sanat Galerisi/ Urla, İzmir


Cemal Demir'in seçkisini yaptığı sergi 10 sanatçının kağıt üzerine gerçekleştirdikleri çalışmalarından oluşuyor. 11 Temmuz'a kadar görülebilen sergiye giriş ücretsiz.



50 İLLÜSTRATÖR BİR ARADA


Ada Modern/ Kuşadası, Aydın


Türkiye'nin en geniş katılımlı ve ilk illüstratörler sergisinde 50 illüstratörün 116 eseri yer alıyor. Ada Modern Sanat Galerisi'nde 1 Ekim tarihine kadar ücretsiz olarak görülebilir.


Kaynak: Hürriyet