Şanlıurfa'da Kılıçdaroğlu'na Tepki
Son Güncelleme:
Şanlıurfa'da Kılıçdaroğlu'na tepkiŞANLIURFA'da Diriliş Başkanları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
Şanlıurfa'da Kılıçdaroğlu'na tepki
ŞANLIURFA'da Diriliş Başkanları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
Topçu Meydanı'nda öğle saatlerinde toplanan Diriliş Başkanları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakana Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti. Polisin güvenlik önlemi aldığı meydanda grup, Diriliş Başkanları İl Başkanı Sertaç Erdem'in basın açıklamasını okumasının ardından dağıldı.
Kaynak: DHA