Şara'dan Uluslararası Topluma Çağrı

Son Güncelleme:

Suriye, İsrail'in güneyden çekilmesi için uluslararası topluma baskı yapılmasını istedi.

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş- Şara, Arap Birliği Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Uluslararası toplumu, İsrail'e Suriye'nin güneyinden derhal çekilmesi için baskı yaparak yasal ve ahlaki taahhütlerini yerine getirmeye çağırıyoruz" dedi.


Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Arap Birliği Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Uluslararası toplumu, Suriye'nin haklarını destekleyerek, İsrail'e Suriye'nin güneyinden derhal çekilmesi için baskı yaparak yasal ve ahlaki taahhütlerini yerine getirmeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.


Eş-Şara, İsrail'in düşmanca genişlemesinin sadece Suriye'nin egemenliğinin ihlali olmadığını aynı zamanda tüm bölgede güvenlik ve barış için doğrudan bir tehdit olduğunu vurguladı. - KAHİRE

Kaynak: İHA