Şarkıcı Leman Sam, Sahnesinde Kendisine Eşlik Eden Köpeğin Zehirlendiğini Öğrenince Sitem Etti

Son Güncelleme:

Şarkıcı Leman Sam, bir konserinde yanında olan sokak köpeğinin zehirlendiğini öğrenince sosyal medya hesabından "Lanet olsun" diyerek sitem etti.

Usta şarkıcı Leman Sam, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da konser verdi. Şarkıcıya konserinde bir sokak köpeği eşlik etti. Leman Sam, bu köpeğin zehirlendiğini öğrenince sosyal medyadan sitem etti.

"ZEHİRLEDİLER, LANET OLSUN"

Konser verdiği esnada sahneye gelen sokak köpeğini koymak yerine ona şarkı söyleyen Leman Sam, hayvanlara olan sevgisini göstermiş oldu. Ancak usta şarkıcının sahnede şarkı söylediği köpek kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlendi. Köpeğin öldüğünü düşünen Leman Sam, Twitter hesabından "Zehirlediler, bu güzellik artık yok, yer Bodrum, lanet olsun." diyerek isyan etti.

ZEHİRLENEN KÖPEK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Şarkıcıyı takip eden bir hayranı ise köpeğin ölmediğini duyurdu. Köpeğin sağlık durumu hakkında açıklama yapan bir Instagram hesabı, "Köyümüzün maskotu Mobilya (Gezi/Şımarık) bu akşam ki zehirlenmeden dolayı tedavi altında. Dualarınızı Mobilya'dan eksik etmeyin. Yine güzel yürekli sanatçılarımızla sahnelerde görelim onu." dedi.