Şehit Aileleri Derneği'nden Ziyaret

Son Güncelleme:

Çanakkale Şehit Aileleri Derneği başkan ve yöneticileri, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Çanakkale Şehit Aileleri Derneği başkan ve yöneticileri, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.


AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu tarafından karşılanan dernek üyeleri Kutlu'ya kurumsal faaliyetleri konusunda bilgiler verip önümüzdeki süreçte yapmak istedikleri proje ve düşüncelerini aktardı.


Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in şehit aileleri konusundaki duyarlılıklarının kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden şehit aileleri derneği yöneticileri, Türkiye'nin tüm şehit ailelerini Çanakkale Savaşları'nın 100. yıl dönümünde Çanakkale'de toplamak istediklerini ifade ederek, yarımadada bir şehit aileleri ormanı oluşturmak için fidan dikmek istediklerini belirtti.


Şehitler ve şehit aileleri konusunda her zaman duyarlı olduklarını belirten Başkan Kutlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek faaliyetleri ve projelerine her zaman destek olmayı bir sorumluluk kabul ettiklerini kaydetti.


Muhabir: Burak Akay


Yayıncı: Haluk Yüksel - ÇANAKKALE

Kaynak: AA