Senem Kuyucuoğlu'nun Fotoğraflarını Sızdıran Ortaya Çıktı

Son Güncelleme:

Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu'nun kokain partisindeki ve Cape Town'daki barlarda çekilen fotoğraflarını kimin sızdırdığı ortaya çıktı.

Best Model of Turkey 2007 birincisi, Best Model of the World 2007 ikincisi ve 2009 Miss Turkey ikincisi seçilen Senem Kuyucuoğlu'nun (24) ABD'de katıldığı kokain partisindeki ve Cape Town'daki barlarda hemcinsiyle dudak dudağa öpüştüğü fotoğraflar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Olayın ardından Kuyucuoğlu'ndan ses çıkmazken, annesi Nergis Kuyucuoğlu kızının düştüğü batağı şu sözlerle anlatmıştı.

HACKER YAYMIŞ

Kızımı 9 aydır görmedim. Bir süredir Cape Town'daydı. Bu fotoğraf ve videoları bir hacker yayıyor. Senem'in bilgisayarını, her şeyini almış. Hazmedemedikleri bir şeyler olmalı ki bunlar ortaya çıktı.

TEHDİT ALIYOR

Senem şu an İstanbul'daymış. Biz İzmir'deyiz. Cape Town'daki kasetleri yayan adam ölümle tehdit ediyormuş. Bu adam dün internetten Senem'e mesajlar yolladı, "Seni mezara gömeceğim, adamlarımı yollayacağım" diye. Senem'e karakola sığınmasını söylüyoruz. Adam "Polisleriniz bana ne yapabilir?" diyor.

FBI DA ARIYOR

"Adı M.O. olan o hacker'ı FBI da arıyor. Bu insan Senem'e "kardeşim" diyordu ve bunları yaptı."

ÇOCUĞUMU KURTARIN

"O fotoğrafları gördüğümde yer yarılsaydı içine girseydim. Çocuğumu kurtarın! Hastaneye götürdüm ama '24 yaşında kendi iradesi var' dediler. Baskı yapınca kaçtı. Uyuşturucu kullandığını 9 ay önce öğrendim ve hastaneye yattı. Sonra ablasından öğrendim ki, meğer çok daha önceden başlamış"

BUNU YAPANLARI TANIYORUM

"Kızım " Türkiye'de bir şey olamadım yurtdışında kendimi geliştireceğim" diyerek yurtdışına gitti. Orada saçma sapan insanlarla karşılaştı. Burada ünlü mankenler var kızımı uyuşturucuya alıştıran. Hepsini biliyorum ama açıklamak istemiyorum. Bunları yapanların çarpık ilişkileri var. O isim herkesin tanıdığı biri. Herkes biliyor ama kimse korkusundan şahitlik yapamıyor."

Kaynak: Haberler.Com