Sinan Oğan'ın Erdoğan'ı desteklemesinin ardından Ümit Özdağ, karara çıkıştı: Bu açıklama Zafer Partisi'ni bağlamıyor
Son Güncelleme:
Sinan Oğan'ın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini açıklamasının ardından Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Bu açıklama Zafer Partisi'ni bağlamıyor" ifadelerini kullandı.
14 Mayıs'ta gerçekleşen 1. tur seçiminde yüzde 5 oy olan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 2. turda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu.
ÖZDAĞ: KENDİ POLİTİK TERCİHİ
Oğan'ın açıklaması sonrası Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Özdağ, "Sayın Sinan Oğan'ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi'ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00'de benim tarafımdan yapılacaktır" ifadelerini kullandı.
VECDET ÖZ: HERKES KENDİNE YAKIŞINA YAPTI
ATA İttifakı'nın bir diğer bileşeni olan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ise "Herkes kendine yakışanı yaptı" dedi.