Siverek'te Taşlı Sopalı Kavga 6 Yaralı, 18 Gözaltı
Son Güncelleme:
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasındaki taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı.gözaltına aldı.
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasındaki taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili 18 kişiyi
gözaltına aldı.
Siverek'te aralarında daha önceden husumet bulunan Gürlüer ve Çakmak ailelerinin fertleri İnönü Bulvarı'nda karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma, taş, sopa ve bıçakların kullandığı kavgaya dönüştü. Kısa sürede iki tarafın yakınlarının da katıldığı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları güçlükle ayırdı. Kavgada yaralanan 6 kişi, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kavgaya karışan 18 kişiyi gözaltına alan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: DHA