Sorgun Öğrencileri İçin El Ele Kampanyası
Sorgun Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları temsilciliği tarafından üniversiteyi kazanan öğrencilere burs vermek için kampanya başlatıldı.
Sorgun Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları temsilciliği tarafından üniversiteyi kazanan öğrencilere burs vermek için kampanya başlatıldı.
Sorgun Türk Eğitim-Sen Sorgun Temsilcisi Kemal Afşin Ekinci, sendika olarak sosyal alanlar içerisinde yer alamaya büyük önem verdiklerini belirterek, "Üniversite kazanma oranını artırmak ve giden öğrencilere küçükte olsun bir destek vermek için 'Sorgun Öğrencileri İçin El Ele' kampanyası başlattık. Bu kampanya çerçevesinde Mayıs ayı içerisinde kermes düzenlemeyi düşünüyoruz. Buradan elde edilecek bütün gelirlerin öğrencilere burs olarak aktarmayı planlıyoruz. Bize destek verecek her arkadaşımıza şimdiden gönül dolusu teşekkürler ediyorum. Bu süreçte bize destek vermek isteyenler sendikamızla irtibata geçmesini bekliyoruz" dedi.
Sorgun Türk Eğitim-Sen Sorgun Temsilcisi Kemal Afşin Ekinci, anneler günü içinde bir program hazırlığı içinde olduklarını sözlerine ekledi. - YOZGAT