Taşova'da Çiftçilere Fidan Desteği
Son Güncelleme:
Taşova Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Deniz, çiftçilere fidan desteği yapılacağını söyledi.
Taşova Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Deniz, çiftçilere fidan desteği yapılacağını belirtti.
Deniz, yaptığı açıklamada, Amasya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Kırsal Kalkınma ve Stratejik Gelişim Planı çerçevesinde kiraz, Amasya elması (misket), yarı bodur armut, badem, ceviz ve hünnap kapama bahçeleri tesis edileceğini söyledi.
Fidan bedelinin yüzde 50'si İl Özel İdaresi kaynaklarınca karşılanmak suretiyle meyve bahçeleri tesis edileceğini anlatan Deniz, müracat edecek kişilerde bahçelerinin en az 3 dekar olmaları şartı arandığını aktardı.
Deniz, müracaatların 23 Eylül 2013 tarihine kadar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne yapılması gerektiğini sözlerine ekledi. - Amasya
Kaynak: AA