Tff Önünde Fethiyespor'a Destek Eylemi
Kadro Hareketi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fethiyespor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etmesini protesto etti.
Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe - Fethiye spor karşılaşmasında Fethiyesporlu futbolcuların "Yüce Atatürk" yazılı tişörtlerle çıkması sebebiyle, Türkiye Futbol Federasyonu Fethiyespor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etmişti. Kadro Hareketi, Fethiyespor'un PFDK'ya sevk edilişini protesto etmek için Türkiye Futbol Federasyonu önünde bir basın açıklaması yaptı.
Kadro Hareketi adına basın açıklaması yapan Taner Yıldız, "Bütün spor kulüplerine örnek olması gereken bu güzel davranış ne yazik ki Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri tarafından disipline götürülmüştür. Türk futbolunun en üst düzey kurumu olan Türkiye Futbol Federasyonu nasıl olur da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e sevgi gösterisinde bulunan bir spor kulübünü disipline verebilir" diyerek tepki gösterdi.
Basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.
OĞUZCAN YAZAR