Sivas'ta Ticari Taksi Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Son Güncelleme:

Sivas Hafik'te, ticari taksinin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, üniversite öğrencisi 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bir ticari taksi, Hafik ilçesine bağlı Kabalı köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencisi beş kişi yaralandı.

-Ağır yaralanan ve olay yerine gelen sağlık görevlilerinden birine "Abla öleceğim, soluğumu bir aç" diye seslenen şoför, ambulansla Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesi'ne kaldırılırken öldü. Sarıdayı'nın cenazesi, hastane morguna konuldu.

Üniversite öğrencileri ise Sivas'taki hastanelere kaldırıldı. Öğrencilerin, arkadaşlarının babasının cenazesine katılmak üzere Nevşehir'den ticari taksiyle yola çıktığı öğrenildi.

İl Genel Meclisi Üyesi adayı Hüsnü Erdoğan, cenazeye giderken kazayı gördüğünü ve 112 Acil Servis ile Hafik İlçe Jandarma Komutanlığı'nı aradığını, ambulans olay yerine gelene kadar yaralılara yardım ettiğini söyledi.

Kaynak: AA