Tokat'ta Bayram Gezmesine Giden Ailenin Aracı Kaza Yaptı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Tokat'ın Ulaş köyünde Bayram gezmesi için gelen ailenin aracı şarampole uçtu, 4 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara yansıdı. Araç, cami önünde park halindeki başka bir araca çarptıktan sonra su kanalına düştü. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bayram gezmesine giden ailenin aracı şarampole uçtu, o anlar kameraya böyle yansıdı

TOKAT - Bayram gezmesi için Tokat'a gelen ailenin aracı takla attı, 4 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre; Kaza, Tokat'a bağlı Ulaş köyü mevkii Eyüp Sultan camii önünde meydana geldi. Ankara'dan Tokat'a Bayram gezmesi için geldiği öğrenilen T.K. yönetiminde ki 06 BLA 569 plakalı Fiat marka araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla atarak camii önünde park halinde bulunan 60 PF 013 plakalı araca çarptı. Yol kenarında bulunan su kanalına düşerek durabilen araçta bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı. Park halinde bulunan araçta ise sadece maddi hasar oluştu. Kaza anı yol kenarında bulunan bir seranın güvenlik kamerasına yansıdı. Camii önünde gerçekleşen kazada, cuma namazı için camiye giden cemaat kazada yaralanan kişilere yardıma koştu. Kazada yaralanan T.K., M.K., A.N.K ve I.K. olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından şehirde bulunan hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

"Araç 1 metre havalandı"

Kaza anında camiye gittiğini belirten Sabri veril, "Cuma namazı için camiye geliyordum. İlerde bir köşe var orayı döndüm ve bir fren sesi duydum, yoldan geliyordu. Araç caminin önünde bulunan kanala çarptı araç 1 metre havalandı, uçarak geldi burada ki park halinde olan araca çarptı. Ardından su kanalına düştü. Araçta 4 kişi vardı ambulans onları hastaneye kaldırdı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA