Topçular'da Bayram Yoğunluğu Devam Ediyor

Son Güncelleme:

Kurban Bayramı Tatilinden Dönen Vatandaşlar, Yalova'nın Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde Uzun Kuyruklar Oluşturdu.

Kurban Bayramı tatilinden dönen vatandaşlar, Yalova'nın Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu.


Bayram ve tatillerin önemli dönüş noktalarından olan Yalova'nın Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde dün başlayan yoğunluk bugünde devam ediyor. 4 günlük Kurban bayramı tatilini Ege ve Akdeniz ile çevre illerde geçiren vatandaşlar dönüş için deniz yolunu tercih edince Topçular'da uzun kuyruklar oluştu. İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi (İDO) gemi ve sefer sayısını arttırarak vatandaşların rahat bir şekilde ve en kısa sürede Eskihisar'a geçebilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Halen 10 arabalı vapurun


çalıştığı Topçular-Eskihisar hattında gemiler Topçular'dan aldıkları araçları bıraktıktan sonra bekleme yapmadan geri dönüyorlar.


Geçen yıllara oranla bu yıl daha rahat geçiş yaptıklarını belirten vatandaşlar, çok büyük kuyruklara takılmamak için erkenden yola çıktıklarını söyledi.


(SÇ-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA