Trabzon Basında Bugün
Trabzon'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.
Trabzon'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
Kuzey Ekspres: "Liseli kızın hazin sonu"
Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında mise öğrencisi Nisa Hellaç, yoldan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Taka: "2 yılda bitirin yoksa"
Bakan Bayraktar'dan Akyazı fırçası
Hizmet: "Vali Kızılcık hedef büyüttü"
2011 yılının değerlendirilmesi ve 2012 yılının planının yapılması kapsamında düzenlenen Kaymakamlar toplantısı, Valilik B Toplantı Salonu'ndan gerçekleştirildi.
Karadeniz'den Günebakış: "Mecliste Trabzonspor kavgası"
Trabzonspor'a destek tartışması Belediye Meclisi'ni gerdi.
Türksesi: "Bahadır son yolculuğuna uğurlandı"
Kızılay Doğu Karadeniz Kan Merkezi Bölge Müdürü ve kardiyoloji uzmanı Yusuf Bahadır ile İŞKUR Trabzon Bölge Müdürü Mustafa Bahadır'ın önceki gün vefat eden anneleri Fatma Bahadır (81) dün toprağa verildi.
Karadeniz: "Trabzon'a şehircilik olimpiyadı"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, 28 ülkenin katılacağı Türk-İslam Dünyası Mühendislik-Mimarlık ve Şehircilik Olimpiyatları'nın Trabzon'da yapılacağını belirterek, "Türk-İslam Dünyası'nın en güzel mimarlık eserleri Trabzon'da tanıtılacak" dedi.
Karadeniz'de İlkhaber: "Holmen gelmek istiyor"
Samuel Holmen Trabzonspor'a her an imza atabilir.
- TRABZON