İstanbul Emniyet'i Önünde 3 Eylemciye TOMA'lı Müdahale
Son Güncelleme:
İstanbul Emniyet Müdürlüğü önününde, Kağıthane'de yapılan terör operasyonunu protesto etmek isteyen biri kadın 3 kişi polis tarafından uzaklaştırıldı.
Kağıthane'de dün yapılan terör operasyonunu protesto etmek isteyen biri kadın 3 kişi saat 14.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Oturma eylemi yapmak isteyen 3 eylemci karga tulumba alınarak uzaklaştırıldı.
TOMA'YLA MÜDAHALE EDİLDİ
Metro istasyonu önüne giden eylemciler bu kez burada oturma eylemlerini sürdürmek istedi. Polis bu kez 3 eylemciye TOMA'da tazyikli su sıkarak müdahalede bulundu.
KARGA TULUMBA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRILDILAR
TOMA'dan bu sıkılacağını anlayan eylemcilerden biri hemen uzaklaştı. Biri kadın 2 eylemci ise ıslanmaktan kurtulamadı. Eylemcileri polis daha sonra karga tulumba alarak olay yerinden uzaklaştırdı.
Kaynak: DHA