Uğur Işılak ve Atilla Taş Twitter'da Kapıştı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Ünlü sanatçı Atilla Taş, "Şimdi R.T. Erdoğan'a hakaret edene aydın diyorlar" diyen Uğur Işılak'a, "Şimdi Erdoğan'a yalakalık edene vekilim diyorlar" şeklinde yanıt verdi.

AK Parti milletvekili adayı Uğur Işılak Twitter sayfasına "Bir zamanlar eline mikrofon alana sanatçı derlerdi. Şimdi R.T. Erdoğan'a hakaret edene aydın diyorlar. Aydınlık hiç bu kadar kararmamıştı." notunu düştü.

"YALAKALIK EDENE VEKİLİM DİYORLAR"

Attığı tweet'lerle adından sıkça söz ettiren Atilla Taş ise, Işılak'a "Bir zamanlar şarkı söyleyene sanatçı derlerdi, şimdi Erdoğan'a yalakalık edene vekilim diyorlar. Ortalık hiç böyle bozulmamıştı." sözleriyle yanıt verdi.

"BENİ ENGELLEMİŞ"

Taş, daha sonra da Uğur Işılak'ın kendisini Twitter'da engellediğini duyurdu: "Uğur Işılak engellemiş beni. E ben ne dedim ki şimdi buna? Yalan mı?"

İşte ikilinin Twitter kapışması;

Kaynak: Haberler.Com