Vali Güzeloğlu'ndan Çilek Toplum Merkezi'ne Ziyaret

Son Güncelleme:

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çilek Toplum Merkezi'ni ziyaret etti.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çilek Toplum Merkezi'ni ziyaret etti.


Güzeloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, toplum merkezlerinin özellikle çocuklar ve kadınlar için açıldığını söyledi.


Toplum merkezlerinde açılan kurslarda, kursiyerlerin el becerisi kazandığını belirten Güzeloğlu, Mersin'deki toplum merkezlerinin sayısını artırmak istediklerini ifade etti.


Güzeloğlu, yakın bir gelecekte açılacak yeni merkezlerle daha fazla insana ulaşacaklarını dile getirerek, Mersin'in her köşesinde yaşayan insanların sıkıntılarını çözmek istediklerini vurguladı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut da, Çilek Toplum Merkezi'nin açıldığı günden bu yana yaklaşık 16 bin kişiye hizmet verdiğini söyledi.


Toplum merkezlerine gelen kursiyerlere çok çeşitli alanlarda kurslar verildiğini anlatan Bulut, toplum merkezlerinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Konuşmalardan sonra Güzeloğlu, kursiyerlerin yaptıkları eserlerin yer altığı sergiyi açtı.


Muhabir: Mesut İnce


Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA