Vefa Küçük'ten Ali Koç'a: Sabah Ali başkan biraz ucuza kaçtı simit yedik

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Vefa Küçük, kulübün mali durumu hakkında konuştu. Sabah simit ile kahvaltı yaptıklarını belirten Küçük, 'Sayın başkan ve yönetim kurulu, bizlere her türlü imkanı sunmayı düşündü. Sabah biraz ucuz oldu ama simitle kahvaltı yaptık. Öğle saatinde de inşallah döner dürüm ikram edecekler. Yani kulübün masrafları çok, azla yetinelim' dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu'na Uğur Dündar yerine Vefa Küçük başkanlık yaptı. Küçük, konuşmasında Ali Koç'a espiri yaparak yüzleri güldürdü.

"SABAH SİMİTLE KAHVALTI YAPTIK"

Esprili bir tavır sergileyen Vefa Küçük, "Sayın başkan ve yönetim kurulu, bizlere her türlü imkanı sunmayı düşündü. Sabah biraz ucuz oldu ama simitle kahvaltı yaptık. Öğle saatinde de inşallah döner dürüm ikram edecekler. Yani kulübün masrafları çok, azla yetinelim" dedi.