Windsurf Şampiyonası 4.Ayak Müsabakaları 19-21 Ağustos’ta!

Son Güncelleme:

Windsurf Şampiyonası'nın 4.Ayağının Keşan-Erikli'de Yapılması Konusunda Karar Aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu alınan bu kararın ardından Keşan Belediyesi'ne Protokol gönderdi.Keşan Belediye Başkanlığı'nca imzalanan protokol Federasyon Başkanı Nazlı İmre'nin imzalaması için Türkiye Yelken Federasyonu'na gönderildi.


Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, 2011 yılında Windsurf Şampiyonası 4.ayağının 19-21 Ağustos 2011 tarihlerinde Erikli'de yapılacak olmasından dolayı mutluluk duyacaklarını belirterek "Keşan Belediyesi olarak Windsurf' un Erikli'de gelişmesi anlamında elimizden geleni yapmaktayız. Yaklaşık 5 yıldan bu yana bu işin gelişmesi için uğraş veriyoruz. 2 yıl özel Windsurf Turnuvası yaptık.2010 yılında Türkiye Yelken Federasyonu Erikli' de Windsurf Şampiyonası 4.ayağını Erikli' de yapılmasına karar verdi. Geçtiğimiz yıl başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu organizasyonun ardından TYF Edirne İl Temsilciliği nezdinde Türkiye Yelken Federasyonu'na bu yıl da Windsurf Şampiyonası'nın bir ayağını Erikli' de düzenleme konusunda talebimizi ilettik.Federasyon da bu konuda 2011 yılında gerçekleşecek olan ve 5 ayakta gerçekleştirilecek olan Windsurf Türkiye şampiyonası 4.ayağının Erikli' de yapılması konusunda karar aldı ve protokolu bize gönderdi. Biz de protokolu onaylayıp Türkiye Yelken Federasyonu'na gönderdik. Bu karar nedeniyle Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Sayın nazlı İmre'ye ve Windsurf Komite Başkanı Aydemir Berhan'a teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.


TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir'de, 2011 yılında Windsurf Türkiye Şampiyonası'nın 5 ayakta gerçekleştirileceğini belirterek , "Federasyonumuz şampiyonanın 4.ayağını Erikli'de yapılması konusunda karar verdi.Ayrıca İl Temsilciliği Faaliyet Programı da 7 Ocak 2011 günü Federasyonumuz tarafından onaylandı" dedi.


Demir, TYF Edirne İl Programı'nda da şu yarışların yer aldığını belirtti.

Kaynak: Bültenler