Yeni Evin Tavan Kaplamaları Düştü
Antalya'da 8 ay önce taşındıkları dubleks dairelerinin 5 metre yükseklikteki tavan kaplamaları düşen Özgür Yılmaz ölümden döndü.
Antalya'da 8 ay önce taşındıkları dubleks dairelerinin 5 metre yükseklikteki tavan kaplamaları düşen Özgür Yılmaz ölümden döndü.İş çıkışı eve geldiğinde eşinin tavandan düşen tahtaların altında kaldığını sanan Ekmel Yılmaz ise sinir krizleri geçirdi.
Olay dün akşam Güzeloba Mahallesi, 2136. Sokak'taki İris Evleri'nde meydana geldi. İş çıkışı eşiyle telefonla konuştuktan sonra eve gelen 30 yaşındaki Ekmel Yılmaz salonun ortasında düşen tavan kaplamalarını görünce şok geçirdi. Kocasının tahtaların altında kaldığını sanan genç kadın sinir krizleri geçirerek bayıldı. Bu sırada eve gelen ve eşinin bayıldığını gören aynı yaştaki Özgür Yılmaz, ambulans çağırdı. Özel Medline Antalya Hastanesi'ne götürülen Ekmel Yılmaz tedaviye alındı. Taburcu edilen ve eşi Özgür Yılmaz'la birlikte evine gelen genç kadın olayın şokunu uzun süre atlatamadı.
1 yıl önce yapımı tamamlanan dairelerin tavan kaplamalarının düştüğünü görünce şok yaşadıklarını belirten Özgür Yılmaz, Eşim eve geldiğinde tavanın çöktüğünü görmüş ve beni tahtaların altında kaldığımı zannederek bayılmış. Kapıcıyla konuşan müteahhit 'Sıcaktan olmuştur hallederiz' demiş. Bu 15 parçaya yakın tahtaların bir tanesi 3 kiloya yakın ağırlıkta. Eğer eşim ve ben salonda oturuyor olsaydık ölebilirdik. Tel zımba ile tavan kaplama malzemesi tutturmuşlar dedi.
Olayın ardından eve itfaiye çağıran genç çift hasar tespiti yaptırıp tutanak tutturdu. Yılmaz çifti ayrıca ihmali olanlar hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.