Ygs Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Son Güncelleme:

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nı (YGS) değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nı (YGS) değerlendirildi.


Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantının açılışında konuşan Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce'nin eğitimde geçmiş yıllara oranla daha iyi bir durumda olduğunu söyledi.


Düzce'nin YGS'deki durumunu değerlendireceklerini belirten Şahin, "YGS'nin ardından yapılan bu toplantıda geçen yıl ve bu yıl yapılan sınavları karşılaştırmak istedik. 'Daha iyi bir çalışma sistemi oluşturabilir miyiz, onu konuşalım' dedik. 'Okullardaki çalışmalara ekstra daha neler katabiliriz', bunu konuşacağız. Türkiye sıralaması henüz açıklanmadı. Fakat ben düşünüyorum ki geçen seneye göre daha kötü bir sıralamada değiliz. Bir hedefimiz vardı. Bu hedefe hızla ilerleyen bir Düzce var. Verimli çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Basına kapalı devam eden toplantıya eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve okul yöneticileri katıldı.


- DÜZCE

Kaynak: AA