Yüksek Hızlı Tren Gar Geçiş Projesi"
Son Güncelleme:
Eskişehir Gar Müdürü Özer: "Yeni peronlara demiryolu bağlantılarının yapılabilmesi için yolcularımızın kullandığı alt geçidin yıkımına, 26 Şubat'ta başlanacak"
Eskişehir Gar Müdürü Süleyman Hilmi Özer, alt geçidin yıkımına yarın başlanacağını bildirdi.
Özer, yaptığı yazılı açıklamada, "Yüksek Hızlı Tren Gar Geçiş Projesi kapsamında, yeni peronlara demiryolu bağlantılarının yapılabilmesi için yolcularımızın kullandığı alt geçidin yıkımına, 26 Şubat çarşamba günü başlanacaktır. Bu tarihten itibaren yolcularımızın gar ile Ambarlar Sokak'ta bulunan geçici peronlar arasındaki geçişleri, otobüslerle sağlanacaktır" ifadesini kullandı.
Gar müdürü Özer, geçici peronlar üzerinde gişe hizmetleri de sunulacağını, yolcuların bilet taleplerinin bu kısımdan da karşılanabileceğini kaydetti. - Eskişehir
Kaynak: AA