Yüksekova Tso'dan Öğrencilere Giyim Yardımı
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımında bulundu.
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımında bulundu.
Özdemir, yaptığı açıklamada, Yüksekova'da 715, Şemdinli'de ise 120 olmak üzere, 835 öğrenciye kaban yardımı yaptıklarını söyledi.
Yüksekova ve Şemdinli'deki 19 ilköğretim okulunda maddi durumu iyi olmayan öğrencileri tespit ettiklerini ifade eden Özdemir, şunları dile getirdi:
"Tespit ettiğimiz 835 öğrenciye kaban verdik. Yüksekova'da 15, Şemdinli'de ise 4 okulda bu öğrencileri belirledik. Bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımın eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösterdik. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davrandık. İlimizde kış şartlarını da göz önünde bulundurarak, öğrencilere kaliteli ve kullanışlı kabanlar dağıttık."
Öğrenciler de yardımda bulunan Özdemir'e teşekkür etti. - Hakkari