Zonguldak'ta Kamyon Geri Manevra Yaparken Aydınlatma Direği Yıkıldı

Son Güncelleme:

Zonguldak'ta bir kamyon geri manevra yaparken çarptığı aydınlatma direği yoldan yürüyen bir kişinin üzerine yıkıldı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, yaralanan kişi hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kamyonun çarptığı aydınlatma direği yoldan geçen adamın üzerine devrildi: Feci kaza kamerada

ZONGULDAK - Zonguldak'ta bir kamyon geri manevra yaptığı sırada aydınlatma direğini devirdi. Direk bu sırada yoldan yürüyen adamın üzerine yıkıldı. Direğin çarpmasıyla yere yığılan adamın durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçen 21 Eylül günü Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. PTT'ye ait kargo aracı kavşaktan dönmek istediği sırada geri manevra yaptı. Bu sırada 6 metre boyundaki aydınlatma direğine çarpan kamyon, direği devirdi. Direk bu sırada yolda yürüyen 38 yaşındaki F.K.'nin üzerine yıkıldı. Direkle birlikte yere yığılan F.K. kanlar içinde kaldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından F.K.'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası sürücünün ifadesine başvuruldu. F.K. ise hastanedeki tedavisi sonrası taburcu edildi.

Kaynak: İHA