Buca Belediye Başkanı Görkem Duman Anneler Günü'nde Huzurevi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman Anneler Günü'nde Huzurevi'ni Ziyaret Etti

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman Anneler Günü\'nde Huzurevi\'ni Ziyaret Etti

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Anneler Günü'nde Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Duman, 'Evlatlarının kalplerinde Türkiye ve Atatürk sevdası yeşerten tüm annelerin önünde saygıyla eğiliyorum' dedi.

12.05.2024 16:55  Güncelleme: 17:07

(İZMİR)- Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Anneler Günü'nde Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Duman, "Evlatlarının kalplerinde Türkiye ve Atatürk sevdası yeşerten tüm annelerin önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Anneler Günü'nde Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 'ni ziyaret etti. Burada yaşayan tüm annelerin ellerini öperek, Anneler Günü'nü kutlayan Duman, büyük bir sevgiyle karşılandı.

"ZÜBEYDE HANIM'I SAYGIYLA ANIYORUM"

"Hayatımızın her anında koşulsuz sevgileri ve sonsuz sabırlarıyla yolumuza ışık saçan sevgili annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" diyen Başkan Duman, "Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerli annesi Zübeyde Hanım'ı sevgi ve saygıyla anıyorum. Evlatlarının kalplerinde Türkiye ve Atatürk sevdası yeşerten tüm annelerin önünde saygıyla eğiliyorum" diye konuştu.

"ANNELERE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK"

Öte yandan, Buca Belediyesi olarak anneler için yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Duman, şunları söyledi:

"Örnek projelerle, ilçede yaşayan annelere destek oluyoruz. Bunun en iyi örneklerinden biri Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezlerimiz. Merkezlerde, çocukları ücretsiz olarak eğitim alan anneler, sosyalleşebilecekleri bir zamana kavuşuyor. Ayrıca ilçe genelinde açılan kurs merkezlerimizde, her sene binlerce annemiz meslek sahibi oluyor, hatta pek çok annemiz kendi işini kurarak iş hayatına atılıyor. Bunun gibi değerli yeni projelerimizle annelerimize destek vermeyi sürdüreceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Buca Belediye Başkanı Görkem Duman Anneler Günü'nde Huzurevi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement