Düzce-Kaynaşlı Arası Otoyol Trafiğe Kapandı - Son Dakika
Güncel

Düzce-Kaynaşlı Arası Otoyol Trafiğe Kapandı

Anadolu Otoyolu'nda Düzce ile Kaynaşlı gişeleri arası Ankara istikametinde üstyapı çalışması nedeniyle yol Tursan tesisleri mevkiinden trafiğe kapandı. Karayolları tarafından yapılan çalışma 5 gün sürecek ve yolun tekrar trafiğe açılması bekleniyor. Sürücülerin işaret ve işaretçilere dikkat etmeleri istendi.

13.05.2024 09:24

Düzce- Kaynaşlı arası otoyol trafiğe kapandı

Anadolu Otoyolu'nda üstyapı çalışması yapılacak

DÜZCE - Anadolu Otoyolu Düzce ile Kaynaşlı gişeleri arası Ankara istikametinde karayolları tarafından üstyapı çalışmasından dolayı yol tursan tesisleri mevkiinden sabah saatlerinde trafiğe kapandı.

Düzce Anadolu Otoyolu'nda üstyapı çalışmasından dolayı 5 gün yol trafiğe kapatıldı. Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından 13 Mayıs 2024 saat 09.00'dan 17 Mayıs 2024 günü saat 17.00'ye kadar Anadolu Otoyolu'nun Düzce kavşağı ile Kaynaşlı kavşağı arasında yer alan Ankara istikameti üstyapı onarım çalışması yapılacak. Yapılacak çalışma nedeniyle sabah saatlerinde Düzce ile Kaynaşlı gişeleri arası Tursan tesislerinden trafiğe kapandı. Trafik İstanbul istikametinden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaya başladı. 5 gün sürecek çalışmanın ardından yolun tekrar trafiğe açılması bekleniyor. Karayolları ekipleri yol kazıma çalışmalarına başladı.

Yetkiler bu yolu kullanacak olan sürücülerin işaret ve işaretçileri dikkat etmesini istedi.

Düzce-Kaynaşlı Arası Otoyol Trafiğe Kapandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce-Kaynaşlı Arası Otoyol Trafiğe Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement